Hakkımda

https://tarihnehri.blogspot.com Sosyal İçerik Platformu Hakkında / Künye

 https://tarihnehri.blogspot.com sitesi 2017 yılının sonlarında kişisel blog kategorisinde yayın hayatına başlamıştır. Sitede tarih, mitoloji, biyografi, efsaneler ve destanlar ana konuları hakkında içerik üretimi yapılmaktadır.

 Sitenin işleme mantığı kategori olarak "Sosyal İçerik Platformu" veya "Kişisel İçerik Arşivi" şeklindedir fakat "Kişisel Blog" kategorisine de girmektedir.

Yazar

İsmail Telci

 Hemşirelik Fakültesi mezunu olup tarihe olan ilgisi sayesinde https://tarihnehri.blogspot.com sitesini açmıştır. Tarihe ilgi ve merakı onu araştırmaya, doğru bilgiye ulaşmaya ve süzgecinden geçirdiği bilgiyi okuyucularıyla paylaşmaya itmiştir. Daha öncede blog yazarlığı yapan yazar, https://tarihnehri.blogspot.com sitesinde sadeliğe önem vermektedir. Bilginin paylaşarak çoğalacağını savunan ve daima eğitime destek veren yazar, arkasına aldığı/alacağı okuyucu sayesinde kitlelere bilgiyi götürüp onları “okuyup düşünmeye” çağırmayı amaçlamaktadır.

İçerikler Hakkında

 https://tarihnehri.blogspot.com Sosyal İçerik Platformunda, araştırma yapılan tarih konuları içerisinden en uygun olanları ve siteyi ziyaret eden okuyucuların ilgisini çekebilecek, okuyanlara bir şeyler katabilecek konular derlenip yayınlamaktadır.

 Sitede bulunan paylaşımlar kesinlikle kopya içerik olmayıp yazarın araştırdığı, süzgecinden geçirdiği ve bilgi edindiği konular hakkında olup, yaptığı araştırmalar sonucunda biriken bilgilerin, ayrı ayrı içerikler halinde paylaşıldığı özgün bir sitedir.

 İçerikler, internet üzerinde daha önce farklı bir platformda yayınlanmış ise içerikteki makale baştan sona yeniden elden geçirilerek tamamen özgün bir hale getirildikten sonra yayına alınmaktadır.

 İçeriklerin özgünlüğü, genel olarak bilinen "makale özgünlük kontrol" sitelerinde taratılmaktadır. Taratmalar sonucunda makalenin özgünlük seviyesi %90-%95'lere gelmediği sürece içerik yayımlanmamaktadır ve belirlenen yüzdeye gelene kadar yeniden gözden geçirilmektedir.

Site Tasarımı

Site, blogger altyapısıyla hazırlanmış olup “blogspot.com” alan adresine bağlıdır. Google’ın sunmuş olduğu bu değerli altyapı sayesinde https://tarihnehri.blogspot.com yayın hayatına başlamıştır.

Anlaşmalar ve Kurallar

Reklam ve sponsorluk anlaşmaları için iletişim sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
Sitede bulunan tüm kullanıcılar, Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikası sayfalarında yazılan bilgileri kabul etmiş sayılmaktadır.

 https://tarihnehri.blogspot.com Kişisel Blog sitesiyle ilgili her türlü görüş, öneri ve sorularınız için ismail.telci339@gmail.com adresine e-posta gönderebilir veya sayfada bulunan iletişim formundan şahsıma ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder